95 фрази з карми для медитації



Це фраз про карма Розмірковувати вони дозволять вам краще зрозуміти цей закон причинно-наслідкового характеру, що ми всі інтуїтивно, хоча ми забуваємо практикувати з наполегливості. Затверджені великими духовними лідерами буддизму та інших історичних діячів.

Вас також можуть зацікавити ці духовні фрази або ці слова Будди.

-Карма - це досвід, досвід створює пам'ять, пам'ять створює уяву і бажання, а бажання знову створює карму. - Діпак Чопра.

-Мої дії - це єдині речі. Я не можу уникнути наслідків своїх дій. Мої дії - це грунт, на якому я стою. - Thích Nhất Hạnh.

-Ті, хто вільний від образи, знайдуть спокій. - Будда.

-Ми пробуджуємо в інших ті ж психічні відносини, які ми маємо з ними. - Ельберт Хаббард.

-Як гравітація, карма настільки основна, що ми часто її не усвідомлюємо.

-Перед початком подорожі помсти, копати дві гробниці.

-Рано чи пізно, ми маємо чергу, щоб опинитися в такому положенні, де у нас колись була інша людина..

-Те, що ми робимо, залишає насіння в нашій глибокій свідомості і в один прекрасний день насіння виросте.

-Як ви посадили, ви збираєте; це поле карма.-Шрі Гуру Грант Сахіб.

-Якщо ви даєте щось хороше світові, з часом карма буде хороша, і ви отримаєте щось хороше. - Рассел Сіммонс.

-Карма лише в просторі і випадково. Ваше справжнє Я не проживає локально. - Діпак Чопра.

-Відповідно до карми минулих дій, розвивається доля, навіть якщо всі хочуть бути щасливими. - Шрі Гуру Грант Сахіб.

-Гріх робить власне пекло, а доброта робить власне небо. - Мері Бейкер Едді.

-У цьому світі виникнення і зникнення не відбувається випадково. Ми не живемо в якомусь божевільному і випадковому всесвіті. Речі відбуваються за певними законами, законами природи. Такі закони, як закон карми, який навчає нас тому, що, оскільки насіння було посіяне, вийде плід. -Шарон Зальцберг.

-Кожна дія нашого життя торкається якоїсь струни, яка вібруватиме у вічності. - Едвін Хуббель Чапін.

-Чоловіків не карають за свої гріхи, а за себе. - Ельберт Хаббард.

-Карма, коли добре зрозуміла, є лише механікою, через яку свідомість проявляється.

-Існує чудовий міфічний закон природи, за допомогою якого три речі, яких ми найбільше бажаємо в житті - щастя, свобода і мир - завжди досягаються шляхом надання їх комусь іншому..

-Ніхто не може втекти від нашої минулої карми.

-Людина, яка виконує добру карму, завжди поважає. - Ріг Веда.

-Як люди ставляться до вас - це їхня карма; як ви ставитеся до них - Вайн Дайер.

-Я вірю в карму. Якщо посадка хороша, то й урожай. Коли позитивні речі зроблені, вони повертаються з хорошим поверненням.

-Чи ми віримо в виживання свідомості після смерті, перевтілення і карми, вона має дуже серйозний вплив на нашу поведінку. - Станіслав Гроф.

-Карма не приєднується до того, хто відмовився від роботи. - Бхагавад Гіта.

-Існує природний закон карми, за допомогою якого помстиві люди, які вийдуть зі свого шляху, щоб завдати шкоди іншим, закінчаться руйнуванням і самотнім. - Сильвестр Сталлоне.

-Я вірю в удачу і у вірі і вірю в карму; що енергія, яку ви даєте світові, повертається, щоб знайти вас. - Кріс Пайн.

-Я дуже вірую в карму, і для мене достатньо помсти, яка служить тим, хто погано живе, - Бет Дітто.

-У мене немає причин ненавидіти когось; Я вірю в гарну карму і поширюю добру енергію.

-Як буддист, ви відчуваєте, що маєте контроль над ситуацією, і що ви можете змінити свою карму..

-Я справжній віруючий у карму. Ви отримуєте те, що ви даєте, чи добре, чи погано.

-Я ніколи не зневажаю чоловіка, жінку, хлопчика чи дівчину в майбутньому. Ми всі однакові. Те, що посіяне, збирають і карма дає нам удар в кінці дня.

-Коли хтось має сильну інтуїтивну зв'язок, буддизм припускає, що це пов'язано з кармою, деяким минулим зв'язком..

-Проблеми або успіхи, все це результати наших власних дій. Карма Філософія дії полягає в тому, що ніхто не дає миру чи щастя. Ваша власна карма, ваші власні дії несуть відповідальність за приносить щастя, успіх або що завгодно.

-Я вважаю, що закони карми не поширюються на світ розваг, де хороші речі трапляються з поганими людьми..

-Я намагаюся жити з ідеєю, що карма - це щось реальне. Тому я даю те, що хочу отримати. -Меган Фокс.

-Якщо ви продовжуєте говорити про погані речі, у вас є хороший варіант стати пророком.

-Якщо я вірю в реінкарнацію? Ну, скажімо, я вірю в карму, я думаю, що ви будуєте власну карму. Дайан фон Фюрстенбер.

-Свідомий процес відображається у уяві; свідомий процес виражається в кармі, покоління дій, відокремлених від думки і узгоджених з почуттями. - Вільям Ірвін Томпсон.

-Я часто крала. Але я цього більше не роблю, тому що я вірю в карму.

-Незалежно від того, що ми робимо, наша кама не має контролю над нами. - Бодхідхарма.

-Людина народжується окремо і вмирає одна; випробувати тільки добрі і погані наслідки карми; і йде самостійно до пекла або до вищої обителі.

-Карма-йога сама по собі є вищою таємницею. - Бхагавад Гіта.

-Щоб перейти від смертного до Будди, ви повинні покласти край кармі, живити свою свідомість, і прийняти те, що життя приносить..

-Я намагаюся бути хорошою дочкою, оскільки я вірю в карму і відчуваю, що те, як ти з батьками, прямо пропорційно тому, що ти отримуєш у житті..

-Постійна доброта може багато чого досягти. Так само, як сонце тане лід, доброта викликає випаровування нерозуміння, відсутності впевненості та ворожнечі..

-Будучи веганкою, ти даєш велику карму. - Алісія Сільверстоун.

-Без карми власних творів вони лише руйнують себе. - Шрі Гуру Грант Сахіб.

-Люди з маленькою мужністю звинувачують свою карму.

-Я ніколи не вбиваю комах. Якщо я бачу в кімнаті мурашок або павуків, я їх збираю і виганяю. Карма - це все.

-Кожен приходить з одного кореня. Якщо ви ненавидите іншу людину, ви ненавидите частину себе. - Елвіс Преслі.

-Життя дасть вам будь-який досвід, який допоможе вам у еволюції вашої свідомості. Як ви знаєте, чи потрібний цей досвід? Тому що це той досвід, який ви переживаєте в цей момент.

-Карма приходить для кожного зрештою. Ви не можете піти з цим, якщо ви все життя завдавали шкоди людям. Неважливо, хто ви є. - Джессіка Броді.

-Те, що ви даєте, повертається. Ось як це працює. Рано чи пізно, Всесвіт дасть вам помсту, яку ви заслуговуєте.

-Коли ви бачите хорошу людину, спробуйте стати ним чи нею. Коли ви бачите когось, хто не такий хороший, подумайте про свої слабкі сторони.

-Якщо ви дійсно погана людина, ви повернетеся, як муха і будете їсти екскременти. - Курт Кобейн.

-Якщо ви дасте те, що добре в вас, або поділитися тим, що робить вас щасливими або добрими, ви повернетеся десять тисяч разів..

-Навіть випадкові зустрічі є результатом карми. Речі життя призначені самою нашою життям. Навіть у найменших речах є збіги. - Харукі Муракамі.

-Доля полягає в тому, щоб отримати те, що ви заслуговуєте або заслуговуєте на те, що ви отримуєте?.

-Я мав би убити багато корів у мойому минулому житті тому, що карма ненавидить мені так сильно.-Katie Mcgarry.

-Закон простий. Кожен досвід повторюється або страждає, поки ви не вперше переживаєте його.

-Існує не тільки добро і зло, але й те, що приходить. Карма існує. - Дональд Ван де Марк.

-Ті, хто молиться за ваше падіння, настільки орієнтовані на негативні думки щодо вас, що слизька територія, на якій вони стоять, може призвести до їх падіння..

-Насильство викликає жорстоку реакцію, а машиніст потрапляє в отвір, який він викопав для іншого. - Артур Конан Дойл.

-Поводьтеся з іншими так, як ви хочете, щоб вас лікували, тому що ви даєте вам повертається. -Ана Моннар.

-Пам'ятайте мої слова: колись вона отримає те, що вона заслуговує. Карма гірша, ніж вона. -Кетлін Брукс.

-Наше життя не є нашим. Від колиски до могили, ми об'єднані один з одним, минуле і сьогодення. З кожним злочином і з кожним добрим вчинком ми робимо майбутнє народженим. - Девід Мітчелл.

-Дивні речі відбуваються, коли намагаються обдурити долю. - Рік Ріордан.

-Це ваша карма. Ви цього зараз не розумієте, але зрозумієте пізніше. Джерело болю знаходиться всередині вашого буття. Ворон Роуз.

-Коли ви живете довше, ви зрозумієте, що те, що ви даєте світу, повертається до вас так чи інакше. Це може бути сьогодні, завтра або в роки, але воно прийде.

-Будуть небезпечні наслідки, коли політики і лідери забудуть моральні принципи. Не має значення, якщо ми віримо в Бога або в карму, етика є основою релігії..

-Щоб служити кармі, треба дати добру карму іншим. Р. Матіас.

-Любіть свого ближнього, навіть тих, які не показують вам такої ввічливості. Ви не можете розраховувати на отримання любові, якщо ви вибіркові, і ви не готові дати їй. Те, що ти даєш світу буде те, що ти отримаєш. - Олександра Елле.

-Коли-небудь люди запитають мене, в чому секрет мого успіху ... і я відповім "Доброю кармою" .- K. Crumley.

-Неприємності, з якими ви зіткнетеся, зроблені самі. Саймон Армітаж.

-Ви самі поклали ліжко, а тепер ви проклинаєте інших, що залишили вас туди.

-Ви не можете контролювати результати, тільки ваші дії.-Аллан Локос.

-Бумеранг повертається до людини, яка її кинула, але перш ніж вона потрапить у свою мету. Ходять чутки так. - Віра Назарян.

-Коли ви висаджуєте насіння любові, це - ви, хто процвітає. - Ма Джая Саті Бхагавати.

-Здається, що ситуація з людьми трапляється, але насправді вони викликані причинами, пов'язаними з кармою..

-Карма - жорстокий коханець.

-Якщо ваші дії негайно повернулися до вас як бумеранг, чи не могли б ви зробити те ж саме? Робити щось іншому, чого ви не хотіли б робити, виявляєте внутрішні конфлікти. - Олександра Катехакіс.

-Я хочу помститися, але я не хочу руйнувати свою карму.

-Поки карма існує, світ продовжуватиме змінюватися. - Ніна Хаген.

-Є дві місії, які ми повинні виконувати протягом всього нашого життя. Перше - шукати правду. Другий - бути хорошим. - Suzy Kassem.

-Ви повинні оцінити, звідки ви прийшли, щоб дізнатися, хто ви перебуваєте в сьогоденні, і хто ви хочете бути в майбутньому..

-Я вірю в долю, і я вірю, що все відбувається з розумом. Але я не думаю, що є обов'язково більш висока влада. Втім, я вірю в карму.

-Що б ви не робили з тваринами, ви робите це собі.

-"Карма" була терміном популярної культури останніх років, але що це таке? Це не непорушний двигун космічного покарання. Швидше це нейтральна послідовність дій, результатів і наслідків. - Віра Назарян.

-У царині любові немає конкуренції. Немає володіння або контролю. Чим більше любові ти даєш, тим більше любові ти будеш мати. - Джон О'Донахуе.

-Карма рухається в двох напрямках. Якщо ми діятимемо доброчесно, насіння, яке ми саджаємо, призведе до нашого щастя. Якщо ми діятимемо непорочним способом, ми потерпимо від результатів. - Сакьон Міфам.

-Сила Бога постійно з вами; через розумову діяльність, почуття, дихання і емоції; і він постійно робить всю роботу, використовуючи вас як інструмент. - Бхагавад Гіта.

-Те, що ми зробили, її результат, приходить до нас, чи то сьогодні, завтра, через сто років чи через сто життів пізніше, у будь-який час. І це наша карма. Ось чому ця філософія є в кожній релігії: вбивство - це гріх у всій релігії. Махаріші Махеш Йог.

-У всіх розмовах, які я мав - з домогосподарками в Мумбаї, з середнім класом, з вищим класом - всі говорять, що в кармі лежить свідомість. Люди вірять у карму - те, що ви даєте, повернеться. Якщо я щось роблю, енергія його повернеться в майбутнє. - Діпак Чопра.

-Не можна з'єднувати точки з нетерпінням; Ви можете з'єднувати їх, лише озираючись назад. Ви повинні довіряти, що пункти будуть пов'язані в майбутньому певним чином. Ви повинні вірити в щось - ваш інстинкт, долю, життя, карму, що завгодно. Цей підхід ніколи не давав мені занепаду і відзначив всі відмінності в моєму житті.