Що таке демонологія?



The демонологія Це область вивчення духів темряви: нелюдські і невидимі злі істоти занепалого і злого характеру.

У багатьох віруваннях культури і релігії представляють собою зло. Ці надприродні сутності називаються "демонами", терміном, який походить від грецького daimōn і згадується в деяких роботах Платона та інших авторів античності..

У процесі розвитку цивілізацій вивчається зв'язок демонів з надприродними явищами і сигналами в матеріальному світі.

Демонологія розглядалася як система переконань, яка виходить за рамки наукового розуміння, заснована на релігії, фольклорі та міфології; що включає в себе ієрархію злих духів, що належать до царства темряви, що виходить за межі людського досвіду.

Стародавні єгиптяни, так само як іранські та індоєвропейські традиції, тисячоліттями визнавали існування демонів, єгиптяни вважали, що вони були злими монстрами, які пожирали душі чоловіків, щоб відвести їх до іншого життя..

Вірування єврейського фольклору говорять про демона на ім'я Ліліт, який убив чоловіків, але носив захисний амулет, коли вони спали.

Що таке демонолог?

Демонолог є експертом і уважним до паранормальних подій, пов'язаних з демонами, досліджує можливі альтернативи та процедури для вигнання відповідно до кожного типу демонів або проявів.

Вони вивчають різноманітні культури, походження та вірування, знають методи, які використовуються для певних цілей зі злими духами, чи є вони окультними чи їх звільненням, але не практикують таких речей, а зосереджують увагу лише на освітніх аспектах, пов'язаних з соціологією. , фольклор або антропологія.

В історії людства незліченні культури практикували поклоніння різним типам богів, заклик духів і духів померлих, чаклунство, чаклунство, шаманізм, віщування, магію всіх кольорів, чарівність та інші практики, які безпосередньо пов'язані з повноваженнями надприродне, ідеально виходячи з царства темряви згідно біблійним основам.

Князь темряви

Сатана є князем сили повітря, його ім'я означає "противник". Він також відомий як "диявол", що походить від грецького diabolos що означає: "наклепник, обвинувач".  

Відповідно до Біблії, він є ворогом Бога, який відкрив себе. Бог створив ангелів, групу раціональних духовних істот, які реагували на різні порядки і функції.

Група ангелів з більшою ієрархією - серафими і херувими, сатана - херувим, один з найкрасивіших, талановитих і могутніших, що говорив у своєму серці: "Я зійду на небо, над зірками Божою Я підніму престол Свій, і буду сидіти на горі громади, на північному кінці" (Ісая 14:13).

Сатана прагнув до того ж авторитету і поклоніння Богу, Творцю Небес і Землі. І третина ангелів небесних приєдналася до бунту сатани й була зведена на дно безодні..

Його первісний гріх демонструє його раціональні здібності і божественний суд, що прийшов до нього, свідчить про його відповідальність за повстання. За Писанням він має розум, хитрість, гнів і гордість. Сатана маскується як «ангел світла» і «слуга справедливості».

Він - великий обманщик і брехун, він з самого початку грішив і спокушає людство, чинячи чудеса, знаки і чудеса, щоб привернути увагу і перетягнути людей до хибних вірувань, далеких від Божої істини, і таким чином викликати знищення цих душ.

Існування сатани засвідчується у всій Біблії, вона згадується в 5 книгах Старого Завіту і в 19 книгах Нового Завіту..

Диявол розробляє стратегії, щоб поневолити людей, вибираючи між проектами та альтернативами, і організував свої армії занепалих ангелів у строгу ієрархію, щоб виконати його плани: красти, вбивати і знищувати.

Її зло не є поганим неприємним неозброєним оком, навпаки, він привабливий, красивий і провокаційний. Він має тимчасову владу і контроль над Землею, його влада обмежена, він не є всюдисущим як Бог, але він може бути один в одному місці за один раз.

Він має в своєму розпорядженні всіх занепалих ангелів і неспасаний сегмент людства, тобто тих, хто не прийняв Ісуса Христа як свого єдиного і достатнього Спасителя, який є єдиним шляхом і заступником, який благає Бога спастися. злого.

Тільки Святий Дух, який приймається Христом, може зіткнутися зі своїми обманами і виявити Божу істину і сенс життя.

Демони

Демони - це не що інше, як занепалі ангели, метою яких є виконання планів і підступів сатани, які усвідомлюють, що вони будуть кинуті в озеро вогню і сірки, що мучить день і ніч на вічність.

Її найважливішою місією є вплив на людей, щоб вони не досягли пізнання Бога через всі ресурси світу, які вони можуть використовувати.

Ці порочні істоти маніпулюють людьми, щоб діяти і просувати плани лідера. Вони впливають на уми людей, атакують емоції і спрямовують свої дії через думки, які здаються природними, але дійсно вбудовані для досягнення конкретних цілей.

Відповідно до Писання в Ефесянах 6:12, апостол Павло розкриває ієрархію демонів, яка складається з: князівств, сил, правителів і духовних господарів зла в небесних областях, тобто ефірах..

Принципи: Вони є владою зла, яка домінує над певною територією або націями.

Повноваження та губернатори: Його ім'я відноситься до його рівня або ангельського ступеня і домінує над певною юрисдикцією.

Хости: Нижчі рівні демонів, які мають функцію перешкоджати роботі Ісуса Христа і воювати проти своїх солдатів у вірі.

Демони, як правило, невидимі, але їх можна чутно. Це істоти з особистістю і розумом, емоціями і волею.

Вони нападають на людей різними способами, приносячи їм: фізичну хворобу, психічну непрацездатність, поширення фальшивої доктрини, духовну війну, володіння, прокляття, зв'язки, пороки, розколи, сварки, розгубленість, муки, серед інших..

Ісус Христос, що прийшов, щоб знищити діла диявола і який жертвував на хресті, побив його, щоб позбавити людство своєї сили, часто навчаючи в своєму служінні про демонів і їхню діяльність.

Крім того, він зіткнувся з ними і продемонстрував перед ними свою силу, відкинувши їх від одержимих людей, і уповноважив своїх учнів виганяти їх..

Через Святого Духа, який Христос послав після свого сходження, він пообіцяв: «Той, хто вірить в Мене, ті діла, які я роблю, він також зробить; і великі вони будуть робити, бо Я йду до Отця "(Іван 14:12).

Через ім'я Ісуса сьогодні відбувається звільнення демонів, і від їхнього імені вони залишають жертв. Демони тремтять перед іменем Бога.

Привиди

Згідно з Писанням, не існує можливості, щоб людські духи виявляли або блукали втраченими, шукаючи світла, тому що вони опинилися в пастці світу і не змогли піднятися.  

Але в ньому йдеться: "Так само, як і для людей, щоб вони померли тільки один раз і після цього суду" (Євр. 9:27). Це означає, що після смерті людський дух йде безпосередньо до Бога.

Є багато історій про види духів людей, які померли з часом, але Писання заперечує цей факт.

Згідно з християнським знанням, це демони, які приймають форму померлого, щоб обдурити, оскільки Біблія говорить, що мертві не блукають по землі.

Список літератури

  1. Casiodoro de Reina (1569) і Cipriano de Valera (1602). Біблія RV 1960.
  2. Джеймс Ф. Майерс. Сатанологія та демонологія. Джерело: edu
  3. Стенлі Степанич. Скептичний запитник Том 38.1 (2014). Джерело: csicop.org
  4. Демонологія, заборонений предмет. Джерело: centralcal.com
  5. Daryl Hilbert. Вивчення демонів (демонології). Джерело: gracebiblegillette.org
  6. Elmer Towns. Демони в Біблії - різні типи і як вони атакують (2015). Джерело: biblesprout.com
  7. Eowyn Stoddard. Робота з демонами. Джерело: thegospelcoalition.org.