83 Гарні фрази співчуття



Я залишу вам гарний список фрази співчуття віддати їх тій людині, яку ви обидва шануєте, а хто втратив когось, кого ви любите, або хто зазнав деяку біду.

Вас також можуть зацікавити ці дуельні фрази.

-Ви і ваша сім'я в моєму серці і моєму розумі. Мої співчуття за вашу втрату.

-Мої найглибші співчуття вам і вашій родині. Нехай Бог дасть вам мир, який ви шукаєте.

-Я тільки що чув про смерть вашого родича, і я глибоко засмучений вашою втратою. Прийміть мої співчуття.

-Нехай мої співчуття приносять вам заспокоєння і нехай мої молитви полегшать ваш біль за цю втрату.

-Я хотів би повідомити вас, що мені дуже шкода за втрату члена вашої родини. Нехай він спочиває з миром.

-Немає слів, щоб описати, наскільки я шкодую про вашу втрату.

-Пам'ятайте, що ви ніколи не самі. Ми завжди тут для вас. Мої співчуття.

-Я пропоную вам свої думки, молитви і добрі побажання в цей момент темряви у вашому житті.

-Я глибоко засмучений втратою, якою ви й ваша сім'я переживаєте. Мої співчуття.

-Нехай наші квіти та молитви досягне нашого улюбленого коханого, який покинув нас так скоро.

-Яка честь і яке благословення знати його. Це було справжнє благословення в моєму житті, і я глибоко його пропустити. Мої співчуття.

-Я доступний вашій родині, сьогодні і завжди.

-Я відчуваю вашу втрату. Твоя родина завжди буде згадана, і його душа спочине в мирі.

-Я завжди буду тут, коли мені знадобиться. Нехай його душа спочиває з миром.

-Мої найщиріші співчуття з приводу втрати члена вашої родини. Моє серце з вами в ці моменти найбільшої біди.

-Бажаю вам зцілення і миру. Мої співчуття.

-Ніщо не є більш болючим, ніж відхід коханого. Мої глибокі співчуття.

-Нехай ваші спогади запалюють ваш розум, приносять тепло в ваше серце і направлять вас вперед.

-Я не можу навіть зрозуміти, що ви переживаєте зараз, але я хотів би запропонувати мої молитви і співчуття вам і вашій сім'ї.

-Після того, як сльози висихають і прощання було сказано, ми повинні чіплятися до щасливих спогадів, які ми поділили з нашими близькими, які вже залишили. Це те, що утримує їх в житті в нашій свідомості і в наших серцях. Мої співчуття.

-Я глибоко боляче, і слова не доходять до мене, щоб висловити біль, який я відчуваю зараз. Мої глибокі співчуття.

-Мені шкода вашої втрати, мій друг. Ви завжди були там для мене протягом всього мого життя, і я хотів, щоб ви знали, що я теж завжди буду тут для вас.

-Ці слова здаються недостатніми, щоб висловити свої почуття щодо смерті члена вашої родини. Я тут, пропоную свої щирі співчуття, і я тут, щоб допомогти вам у вашому процесі скорботи.

-Він, можливо, втік з нашого погляду, але ніколи не з наших сердець.

-Ніхто не може зрозуміти, наскільки важким є поділ, коли один з наших дорогоцінних каменів залишає нас. Ви шукаєте його і ми не можемо його знайти, ви розмовляєте з ним і не можете вас почути, ви чекаєте і не приїжджаєте. У наших серцях є лише вічна пам'ять про нашого родича.

-До недавнього часу я не знав, що ваш родич помер. Хоча я знаю, що прості слова не можуть вас заспокоїти, я хочу, щоб ви знали, що я тут для вас, якщо вам щось потрібно. Я буду контактувати з вами.

-Смерть забирає біль, який ніхто не може зцілити, і любов залишає пам'ять, яку ніхто ніколи не краде.

-Наші найглибші співчуття до скорботних сімей. Ми молимося, щоб добрий Господь піклувався про душі тих, хто залишився занедбаним після трагічного інциденту.

-Я знаю, що важко повірити, що член родини вже не з нами, але, звичайно, у Бога були великі плани для нього. Але це завжди буде в наших серцях.

-Я не знаю, як я можу допомогти вам вилікувати ваш біль, але я хотів би знати. Мені потрібно, щоб ви знали, що ви в моїх молитвах і що я бажаю вам добре.

-Я тут для вас Будь ласка, дайте мені знати, якщо я можу вам допомогти.

-Я не можу уявити, як ви можете відчувати себе зараз, але я закликаю, щоб ви знали, що я на відстані за все, що вам потрібно. Мої найщиріші співчуття.

-Нехай любов і милість нашого Господа виливаються на вас і вашу сім'ю в ці нещасні часи. Мої глибокі співчуття.

-Сьогодні і завжди спогади про любов можуть принести вам мир, комфорт і силу.

-Мої співчуття вашій родині за недавню втрату члена вашої родини. Я знаю, що важко переносити в цей час, але ми повинні пам'ятати, що це лише кінець фізичного життя і початок вічного життя. Нехай моя дружба та молитви полегшать ваш біль під час цих моментів.

-Мені шкода вашої втрати. Я хотів би запросити вас на обід і поговорити про всі добрі часи, які ми мали з цією людиною.

-Мені дуже шкода почути про втрату члена вашої родини. Будь ласка, повідомте мені, якщо ви можете щось зробити для вас.

-Страшно чути про вашу втрату, і я хочу висловити найщиріші співчуття тобі і вашій родині. В мої думки і молитви я включу ім'я члена вашої родини.

-Приємні молитви та спогади - це те, що ми повинні пам'ятати про свого недавно померлого коханого. Нехай любов до вашої родини та друзів заспокоїть вас у ці важкі дні. Мої глибокі співчуття.

-Моє серце з вами в часи втрати.

-Хоча немає слів, які можуть вас заспокоїти, я хочу, щоб ви знали, що я буду тут для того, що вам потрібно.

-Мені дуже шкода почути про вашу втрату.

-У ці моменти слова були б зайвими. Ми з вами в душі і душі, разом з тими, кому привілей було відомо.

-Молитва, квітка, свічка і сумні сльози болю у вашій могилі. Мої співчуття.

-Пам'ятайте, що я люблю вас і що мені це важливо.

-Наші душі дуже боляться почути несвоєчасну і несправедливу втрату цієї людини. Ми знали його, ми його цінували і ми захоплювалися. Назавжди залишиться в наших спогадах. Мої найщиріші співчуття.

-У ці моменти глибоких страждань слова марні. Нехай Бог допоможе своїй душі спочивати і нехай ангели завжди супроводжують його.

-Нехай Бог благословить і дасть мир вам і вашій сім'ї в цей час жалоби. Прийміть мої найщиріші співчуття.

-Думка про втіху і співчуття убогої сім'ї.

-Страшно чути про вашу втрату. Я щиро співчуваю Вам і Вашій родині.

-Нехай його душа спочиває з миром. Я твердо вірю, що Бог прийме його з розкритими обіймами за все те добро, яке він зробив, поки він жив на цій Землі..

-Наша мама є найціннішим у всьому обличчі Землі. Ніхто або ніщо не може заповнити порожнечу, створену його відходом.

-Ми ніколи не забудемо вас. Ми будемо молитися за нього, як він для нас. Нехай Бог дасть йому вічний спокій.

-Коли розум виходить з ладу, моліться за мир. Я також буду молитися за вас.

-Я дуже сильно любив його, і тепер я його втратив. Сьогодні ви не там, де були, але завжди будете в наших серцях. Нехай Бог спочиває і спочиває душу.

-Незважаючи на те, що фізично втратив члена родини, він завжди буде супроводжувати вас протягом всього вашого життя. Мені шкода вашої втрати, і я пропоную вам свої щирі співчуття.

-Хоча сьогодні важко побачити за межами вашої скорботи, нехай виповзяться на вас благословення любові, щоб мир знайшов у вас проживання, і щоб його сутність освітлювала ваше серце, сьогодні і завжди.

-Мої слова не можуть описати мої почуття. Я висловлюю свої співчуття всім родинам і дай Бог порятунку його душі.

-Чудова душа, повна любові і віри, піднялася на небо, від мене, але ближче до Бога, залишивши за собою самотність і смуток. 

-Ті, кого ми любимо, ніколи не залишають, вони ходять з нами щодня.

-Я висловлюю свої найглибші співчуття вам і вашій родині. Нехай душа вашого коханого спочиває в мирі з Богом, нашим Господом.

-Ті, кого ми любимо, ніколи не можуть бути далі, ніж думка. Поки є пам'ять про них, вони будуть жити вічно в наших серцях.

-Слова не можуть висушити сльози і обійми не можуть полегшити ваш біль. Але тримайтеся за спогади, які у вас є, оскільки вони завжди будуть переважати.

-Втрата близького вам ніколи не буває легкою, намагайтеся бути в захваті від людей, які люблять вас і піклуються про вас. Якщо є щось, що я можу допомогти вам, будь ласка, не соромтеся, дайте мені знати. Мої глибокі співчуття.

-Нехай спогади про члена вашої родини допоможуть вам знайти потрібний вам мир.

-Наші молитви та думки з вами та вашою родиною в ці важкі часи.

-Мої співчуття рідним. Мої сльози біжать за другом. Нехай Бог допоможе вашій душі спочивати в мирі.

-Шукайте свої спогади для комфорту, відправляйтеся до друзів, щоб відновити свої сили, і завжди пам'ятайте, скільки ми любимо вас.

-Ви і ваша сім'я перебуваєте в оточенні любові під час цієї важкої ситуації. Мої глибокі співчуття.

-Прийміть мої співчуття, я хочу повідомити, що я тут для вас і не соромтеся дзвонити мені, якщо ви мені потрібні, особливо під час цієї важкої ситуації.

-Нехай горе, яке відчуває ваше серце, полегшиться любов'ю оточуючих.

-З сумним серцем, ми молимося про вічний спокій видатної людини, про яку ми завжди будемо пам'ятати.

-Ваше добре обличчя залишиться з нами назавжди. Ви тихо відходили, так само, як ви жили в світі добра і праведності. Нехай Бог дбає про вас у ваших мріях, моя улюблена сім'я.

-У цей важкий момент вашого життя я попрошу Бога дарувати вам мир і спокій, які вам потрібні, щоб випереджати. Будьте міцними і спокійними, знаючи, що ви будете пам'ятати в моїх думках і молитвах.

-Я глибоко засмучений новиною про вашу втрату. Я благаю Бога, щоб дати вам силу. Мої найщиріші співчуття.

-Хтось настільки особливий не може забути.

-Слова недостатньо для того, щоб висловити суму, яку я відчуваю за втрату члена вашої родини, але, будь ласка, прийміть мої співчуття. Я включу вашого члена родини в мої щоденні молитви.

-Я думаю про вас у ці часи втрати.

-Сьогодні це одночасно сумний і щасливий день. Сумний через втрату, яку ми зазнали, але щасливі, тому що він досяг свого кінцевого призначення в житті, і тепер він разом з нашим Господом і Спасителем. Мої співчуття Вам і Вашій родині.

-Ніхто не може підготувати нас до втрати. Він приходить як тихий вітер. Але втішайтеся тим, що тепер ви будете відпочивати в руках нашого Господа. Моя глибока співчуття до вас і вашої родини.

-Людина, яка покидає цю Землю, нас насправді не залишає, оскільки він все ще живий у наших серцях і розумах, і через нас він ще живий. Прийміть мої співчуття.

-Нехай ваша душа і серце знайдуть мир і розраду.

-Я знаю, що те, що ви переживаєте, неймовірно важко, я просто хотів би повідомити вас, що я тут для вас і що вам потрібно, і що я глибоко шкодую про вашу втрату.