90 фраз подяки Богу



Я залишаю вас кращими фрази спасибі Богу, щоб ви могли відобразити, присвятити або відправити їх своїм близьким, бажаючи кращого дня або найкращих побажань.

Вас також можуть зацікавити ці слова подяки.

-Господи, дякую тобі, що дав мені новий день, повний здоров'я, радості і щастя.

-Дякую Богові, що благословив мене значно більше, ніж я заслуговую.

-Дякую Богові за прості речі в житті.

-Дякую Богові за мою сім'ю, моїх друзів, моїх вихованців, моїх товаришів і за будь-яку іншу живу істоту, яку я знаю протягом свого життя.

-Шановний минуле, я вдячний за ваші уроки. Дорогий майбутній, я готовий до вас. Дорогий Боже, дякую вам за іншу можливість.

-Я не можу бути там, де хочу бути, але дякую Богові, що я не там, де я був. - Джойс Мейер.

-Дякую Богові за те, що дав мені бажання рухатися вперед і долати будь-які перешкоди. Дякую за те, що показав мені добро серед всього зла.

-Дорогий Боже, з самого серця я хочу подякувати вам за те, що завжди перебуваєте там за мене, за те, що ніколи не залишили мене і завжди люблять мене.

-Дякую Богові за те, що надихає мене бути кращою людиною.

-Дорогий Господи, я не знаю, що я буду робити без вас. Велике спасибі!

-Дякую Богові за те, що дозволив мені жити ще один день. Піклуйтеся про мою сім'ю та моїх друзів. Благослови їх так, як вони ніколи раніше не знали.

-Дорогий Боже, я ніколи не зможу подякувати вам за те, що завжди тут для мене.

-Боже, дякую вам за радість, яку я відчуваю, коли ви святкуєте, що ви перебуваєте в моєму житті. Ти мій все.

-Дякую Богові за те, що дав мені сили продовжувати йти.

-Дякуємо Богові за те, щоб завжди бути в моєму серці і заспокоювати мене на самотніх ночах.

-Дякую Богові за любов, яку ви показали мені через моїх друзів і мою сім'ю.

-Дякую Богові за те, що моєму душі, коли я був майже мертвим, всередині я прошепотів життя.

-Дякуємо Богові за всі знаки, що ви послали мене через ваших посланців, замаскованих як люди, книги або передчуття.

-Я дякую Богові за цей чудовий день, за зеленість дерев, за істинно мрійливе блакитне небо і за все, що є природним і що нескінченно. Е. Каммінгс.

-Я дякую Богові за моє життя і все в ньому. Дякуємо за дні, години і хвилини.

-Дякую Богові за те, що дав мені інший день життя, ще одну можливість стати кращою людиною і ще однією можливістю дарувати і відчувати любов.

-Дякуємо Богові за всі ваші благословення для мене і моєї сім'ї, за силу, яку ви даєте мені і оточуючим, щодня, щоб наше життя набуло великого значення.

-Дякую Богові за те, що дав мені вільну волю любити, бути коханим, приймати власні рішення, вчитися на своїх помилках, сміятися, коли я щасливий і плакати, коли я сумний.

-Боже, дякую вам за кожну секунду на цій землі, яку я не можу повернути назад. Будь ласка, навчіть мене, як поводитися з цим життям, яке ви мені дали.

-Дякую Богові за те, що приніс мені життя і щастя, щоб вести мене на правильний шлях миру і спасіння.

-Коли я прокидаюся кожне ранок, я дякую Богові за кожен новий день. Сіоніл Хосе

-Я дякую Богові за те, що я був продуктом моїх батьків. Я вдячний, що вони заразили мене своїм розумом і енергією, щоб жити, з жагою знань і своєї любові. Я вдячна знати, звідки я прийшов. -Шакіра.

-Дякую Богові за все в моєму житті, добре і погано. Деякі були благословеннями, а інші були уроками.

-Дякую Боже, що не ненавидив мене, коли я був невдячний, коли я був грубий з тобою або коли моя віра спотикалася.

-Дякую Богові за всі благословення, які ви даєте мені і моїй родині. Дякую вам за силу, яку ви даєте мені щодня і за людей, які оточують мене, і які надають більше значення моєму життю.

-Як не любити тебе і дякувати Богові? Саме ви дали мені можливість знову знайти щастя. Благословенний ваш святий дух.

-Господи, дякую тобі за інший день життя і за всі благословення, які ти приготував. Ви робите чудові речі. Дякуємо за вашу любов.

-Боже, я перед вами показую, щоб подякувати вам. Батько, я маю стільки вдячності за те, що можу і не бачу, що ти працював у моєму житті.

-Боже, дякую тобі за те, що дав мені можливість робити те, що я люблю, це моя сім'я і працювати в бізнесі, де я намагаюся зробити все, що можу від мене. - Роб Кардашян.

-Я дякую Богові кожен день, тому що мені вдалося взяти моє божевілля і змусити його працювати для мене.

-Дякую Богові за те, що дав мені ще один рік життя. Ще один рік, повний мрій, побажань і завжди з вашою вірністю. Що принесе цей новий рік? Я не знаю, але буду продовжувати відчувати вдячність.

-Отче, дякую вам за те, що завжди посміхаєтеся і відкриваєте руки, щоб прийняти грішника назад у ваші руки. Дякуємо за щастя, яке приносить мені бути поруч.

-Дякую Господи за інший день. Слава Богу за те, що він побудував мені вихід, де його не було. Ви великодушні і гідні похвали. Будьте славою Господа.

-Я благословенний і дякую Богові щодня за все, що відбувається зі мною.

-Моє життя не дійшло б до мене, щоб подякувати вам за всі щасливі моменти, які я провела з родиною. Дякую, Боже, за те, що дав мені стільки, щоб жити з ними і за те, як прекрасне моє життя.

-Дякую Богові за те, що захистив мене від того, що я думав, що я хотів, і благословив мене тим, що я не знав, що мені потрібно.

-Дякую Богові за те, що дав мені мудрість і щастя, я знаю, що без тебе я нічого не можу зробити. Дякуємо за всі хороші речі, які трапилися зі мною в моєму житті.

-Дорогий Господь, я дякую вам за благодать, що я живу сьогодні вранці. Я дякую вам за все те добро, яке я маю в своєму житті, і за можливість мати новий початок.

-Я дякую Богові за свої обмеження. Через них я зміг знайти себе, свою роботу і мого Бога-Хелен Келлер.

-Слава Богу, що завжди керував мене у правильному напрямку і знав, що краще для мене, навіть більше, ніж мене.

-Дякую Богові за життя і за всі злети і падіння, які заслуговують на життя. -Травіс Баркер.

-Боже, дякую тобі за те, що ти мій мир у світі бур.

-Боже, я ніколи не перестану дякувати тобі за те, що ти зробила мене кращою людиною. Я обіцяю бути лояльною в усіх відношеннях. Дякую вам, дорогий Боже, за все щастя, яке я маю зараз у моєму житті та для всіх людей, які є зі мною.

-Дякую Богові за всі уроки, особливо для тих, хто важче.

-Дякуємо за терпіння до мене, коли навіть я не можу бути терплячим до себе.

-Дякую вам за тисячі можливостей, які дав мені Бог.

-У свої погані дні я шукаю тебе, в добрі дні я дякую тобі, і в мої великі дні я хвалитиму тебе, але щодня я потребую тебе. Дякую Богові за те, що завжди тут зі мною.

-Дякуємо Богові за те, що дав грішникові, як мені, нове життя, і впевненість, що одного дня я буду з вами в раю, не заради власної заслуги, але за досконалу жертву, яку Ісус Христос зробив для нас на хресті..

-Дякую Богові за відправку мені людей, які піклуються про мене.

-Господи, цих слів недостатньо для того, щоб висловити свою вдячність за те, що ви, всемогутній, працюєте над мною, перетворюєте мене і відновлюєте свій розум весь час. Вам, о Боже, я вічно дякую вам.

-Дякую Богові за найбільші дари, які ви могли б мені дати. Я називаю їх татом і мамою.

-Дякую Богові за те, що дав мені здоров'я, за їжу, яку ти даєш мені, і за усвідомлення, яке ти створив у мені.

-Дякую Богові за все. Без тебе я нічого. Я без тебе. Купай мене своїми благословеннями. Амінь.

-Дякую Богові за це прекрасне життя і пробачте мене, якщо я не люблю її достатньо.

-Дякую Богові за те, що послав мене любити.

-Дякую Богові за відповідь на всі мої молитви.

-Дякую Богові за те, що дав мені силу подолати нещастя, зробити те, що правильно для більшого добра, і відкинути негатив.

-Дякую Богові за всі можливості, які ви дали мені, щоб бути щасливим з красивою жінкою, дякую вам за те, що дозволили мені народитися тут на Землі і за допомогу в досягненні успіху.

-Дякую Господи за ще один прекрасний день. За те, що відкрив очі і вуха, щоб побачити і почути все те добро, яке ви залишили нам у цьому світі. Будь ласка, навчіть мене більше.

-Я ніколи не закінчу, дякую тобі, Боже, за те, що зробив мене такою надійною і відданою людиною. Тільки ти будеш вірним вічно. Дякую вам за все, Боже, особливо за моє щастя і те, що оточують мене.

-Якщо ви не дякуєте Богові за кожну посмішку, то ви не маєте права звинувачувати його за кожну сльозу.

-Слава Богу, що мене зцілили, коли мене зламали.

-Я вдячний, Господи, бо всім ви дозволили їм перетнути мій шлях. Я вдячний за рішення, які Ви дозволили мені зробити, і за уроки, які вийшли з цих рішень.

-Дякую Богові за те, що дав мені моє життя і за те, що дозволив мені поділитися з моєю родиною та друзями добрими моментами, які залишаться у моїй пам'яті назавжди. Завжди керуйте своїм шляхом своїм світлом.

-Дорогий Боже, дякую вам за сьогодні, вчора і завтра. Дякуємо за мою сім'ю, мої радості та мої печалі. Дякуємо за все, що зробило мене сильнішим.

-Дякуємо Богові за благословення, які ви виливаєте на нас. Дякуємо за все щастя, здоров'я і багатство. Дякуємо також за цей день.

-Дякуємо за те, що дав мені силу, через молитву, піти від жалю до себе і ревнощів. Дякуємо, що допомагали мені продовжувати служити вам.

-Дякуємо за час, який я можу провести зі своїми друзями і служити їм, будь ласка, навчіть мене любити вас і любити інших, як ви вперше зробили зі мною.

-Дякую Богові за всі благословення, які ти даєш мені, і що я приймаю як належне щодня.

-Дякую за те, що дав мені силу, яку я мав, щоб терпіти цей біль і бути в захваті від самотності.

-Дорогий Боже, я знаю, що я не досконалий, я знаю, що забув говорити з вами і що я сумніваюся у своїй вірі. Я знаю, що іноді я втрачаю розум, але спасибі за те, що люблю мене безумовно і за те, що дав мені ще один день, щоб почати з нуля.

-Я просто дякую Богові за всі його благословення.

-Дякую Богові за те, що дав мені друзів, які готові відмовитися від свого цілого дня, щоб переконатися, що мій нормальний.

-Дорогий Господь, я хочу подякувати вам за всіх прекрасних людей, з якими ви мене благословили. Амінь.

-Дякуємо Богові за те, що ви настільки сильні.

-За своє життя, за щастя, яке дають мені мої діти, і за все, що я знаю, я дякую Богові.

-Кожен день - це дар, тому вранці дякуйте Богові за те, що дав вам інший день, і слава Богу вночі за те, що допомагає вам пережити день.

-Дякую Богові за те, що дав мені надію, що в цьому світі припиняються страждання, біль і війни. Для початку світу, повного світла і вічної любові.

-Я дякую Богові щоранку, коли я прокидаюся, що я маю щось робити в цей день, і що я повинен робити це, подобається це чи ні..

-Дякую, що дав мені моє життя, Боже, за те, що дав мені можливість ще раз піднятися і побачити своїх близьких. Дякуємо за те, що змусили мене побачити, що ніколи не стало занадто пізно, щоб змінитися, і до тих пір, поки я буду поруч з вами, все зміниться на краще.

-Дякую Богові за всі часи, які ви мені прощали, коли я зійшов з дороги.

-Дякую Богові за те, що дав мені енергію, що годує мою душу, Сонце, яке нагріває наші тіла і повітря, що наповнює наші легені.