100 кращих фраз віри



Я залишаю вас кращими фрази віри від великих авторів, таких як Хелен Келлер, Платон, Мухаммад Алі, Пауло Коельо, Елеонора Рузвельт, Стів Джобс, Махатма Ганді, Будда і багато іншого.

Ви також можете зацікавитись цими фразами надії або цією довірою.

-Віра - це зробити перший крок, навіть якщо ви не бачите повної сходинки. -Мартин Лютер Кінг-молодший.

-Віра і сумніви не можуть існувати в одному розумі одночасно, оскільки один зміщує іншого. -Томас С. Монсон.

-Той, хто має мужність і віру, ніколи не загине в нещасті. -Анна Франк.

-Віра - це віра, що ви можете, навіть коли здоровий глузд говорить вам, що ви не можете. -Джордж Сітон.

-Віра схожа на радар, що дозволяє бачити крізь туман. -Корі десять бум.

-Вірте в себе! Майте віру у ваші здібності, зі скромною, але розумною впевненістю в своїх силах.

-Тримайте свої мрії живими. Для досягнення чогось потрібно віра і впевненість у собі. Пам'ятайте, що все можливе для тих, хто має віру. -Gail Devers.

-Віра - це оазис в серці, до якого ніколи не дістанеться караван думки. -Халил Гібран.

-Віра - це сила, через яку зруйнований світ повинен вийти на світло. -Хелен Келлер.

-Якщо б не було віри, ми не могли б жити в цьому світі. Ми навіть не могли безпечно харчуватися. - Джош Біллінгс.

-Віра означає жити з невизначеністю, відчуваючи свій шлях у житті, дозволяючи своєму серцю вести вас, як ліхтарик у темряві. -Дан Мілман.

-Віра - це здатність бачити речі, які ще не існують. -Джим Рон.

-Для одних з вірою ніяке пояснення не потрібне. Для когось без віри немає можливого пояснення. -Санто Фома Аквінський.

-Віра - це не те, що досягається, це стан, в якому потрібно рости. -Махатма Ганді.

-Моя віра допомагає мені долати негативні емоції і знаходити баланс. -Далай-лама.

-Віра полягає в тому, щоб вірити в щось, коли воно не під силу розуму. - Вольтер.

-Годуйте свою віру і ваші страхи помруть від голоду. -Max Lucado.

-Віра - це не віра в те, що Бог зробить те, що ви вірите. Це віра в те, що Бог зробить те, що правильно. -Max Lucado.

-Іноді життя вдарить вас по голові цеглою. Не втрачайте віри -Steve Jobs.

-Причина - ліва рука нашої душі, а віра - його права рука. -Джон Донн.

-Ми не повинні втрачати віру в людство. Це як океан, якщо кілька крапель брудні, океан не забрудниться. -Махатма Ганді.

-Сумніви - це біль, який так самотньо усвідомлює, що віра є її братом-близнюком. -Халил Гібран.

-Він сумнівається в усьому. Знайдіть своє власне світло. -Буда.

-Якщо ви втратите свої гроші, ви багато втратите, якщо втратите своїх друзів, ви втратите ще більше, але якщо втратите віру, ви втратите все. -Eleanor Рузвельт. 

-Любов - це акт віри. -Еріх Фромм.

-Життя сповнене щастям і сльозами. Будьте сильні і віруйте. -Каріна Капур Кан.

-Віра - це віра в те, що ви не вірите. Нагорода віри - це бачити те, у що ви вірите. -Сан Августин.

-Віра і молитва є вітамінами душі. Людина не може жити здоровим без них. -Магалія Джексон.

-Ніхто з нас не знає, що станеться наступної хвилини, і навіть тоді ми продовжуємо. Ми продовжуємо, тому що довіряємо, тому що маємо віру. -Paulo Coehlo. 

-Саме відсутність віри змушує людей боятися стикатися з викликами. - Мухаммад Алі 

-Я не думаю, що ми повинні постійно розуміти речі. Я думаю, що іноді потрібно просто вірити. Ніколас Спаркс.

-Просто тому, що ви не бачите, це не означає, що його немає - ви не можете бачити своє майбутнє, і все ж ви знаєте, що вона прийде. Ви не можете бачити повітря, і все-таки ви продовжуєте дихати. -Claire London.

-Ми врятовані тільки вірою, але віра, яка рятує, ніколи не приходить одна. - Мартин Лютер Кінг.

-Ми двічі озброєні, якщо воюємо з вірою. -Платон. 

-Без віри ніщо неможливе. З нею нічого неможливо. - Марі Мак Леод Бетюн.

-Я не втратив віри в Бога. У мене є моменти гніву і протесту. Іноді я був ближче до нього з цієї причини. -Елі Візель.

-Якщо страх культивується, він зміцнюватиметься, але якщо культивується віра, її майстерність буде досягнута. - Джон Пол Джонс.

-Віра - це птах, який відчуває світло, коли світанок ще темний. -Рабінданат Тагор.

-Віра є найпотужнішою силою, що діє в людстві, і коли вона є в вас, ніщо не може вас повалити. - Норман Вінсент Піл.

-Оптимізм - це віра, яка веде до досягнення. Нічого не можна зробити без надії та довіри. -Хелен Келлер. 

-Віра починається там, де відома воля Божа. -Kennet Е. Hagin Sr.

-Будьте сміливими і ризикуйте. Ви повинні мати віру в себе. Вам не потрібно мати все застраховане, щоб рухатися вперед. -Рой Т. Беннетт.

-Щоб побачити речі через віру, необхідно закрити очі розуму. -Бенджамін Франклін.

-Віра робить все можливим. Любов робить все легким. -Двайт Л. Муді.

-Віра - це сміливий піднесений розум. -Шервуд Едді.

-Майте віру в дрібниці, бо в них лежить ваша сила. - Мати Тереза ​​з Калькутти.

-Віра пов'язана з речами, які не бачили, і надією на речі, які не досяжні. -Санто Фома Аквінський.

-Бог ніколи не дасть вам щось, чого ви не можете впоратися, так що не підкреслюйте. -Келлі Кларксон.

-Завдяки наполегливій праці, наполегливості і вірі в Бога ви можете жити своїми мріями. -Бен Карсон.

-З вірою, дисципліною і безкорисливою відданістю обов'язку неможливо досягти нічого. -Мухаммад Алі Джинна.

-Віра полягає в тому, щоб вірити, що результат буде таким, яким він має бути, незалежно від того, яким він може бути. -Colette барон-Рейд.

-Віра не усуває питань, але знає, куди їх взяти. -Елізабет Еліот.

-Вони ніколи не перемагають нас, якщо ми не відречемося від Бога. - Рональд Рейган.

-Любов - це віра, а одна віра веде до іншої. -Хенрі Фредерік Аміель.

-Ситуації, які найбільш перевіряють вашу віру, - це ті моменти, коли життя розвалюється, і ви не можете знайти Бога ніде. - Рік Уоррен.

-У житті немає нічого більш тривожного, ніж знання того, що в якийсь момент ви повинні віддавати свій інтелект вашій вірі. -Маргот Аскіт.

-Що таке впевненість, якщо не притулок тих, чия віра недостатньо сильна. -Роберт Браут.

-Я вдячний Богу за його щедрі дари. Він дав мені мужність і віру в себе. -Лоретта Янг.

-Чоловік мужності також є людиною повною вірою. -Марко Туліо Сісеро.

-У вірі є достатньо світла для тих, хто хоче вірити, і достатньо темряви, щоб засліпити тих, хто цього не робить. -Blaise Pascal.

-Все, що я бачив, допомагає мені довіряти Творцю за всі речі, які я не бачив. - Ральф Вальдо Емерсон.

-Вірте в себе, а решта осяде. Майте віру у ваші здібності, працюйте і нічого не можете досягти. -Брад Генрі.

-Розум є ворогом віри. -Мартин Лютер.

-Моя віра допомагає мені зрозуміти, що обставини не визначають мого щастя, внутрішнього миру. -Дензел Вашингтон.

-Моліться, ніби все залежало від Бога. Працюйте так, ніби все залежить від вас. - Святий Августин.

-Віра краща, ніж віра. Віра відбувається, коли хтось інший думає про вас. -R. Бакмінстер Фуллер.

-Я вірю, що якщо у вас є віра, ви зберігаєте свою впевненість, гарне ставлення, і ви вдячні, ви побачите, що Бог відкриває вам нові двері. -Joel Osteen.

-Я маю велику віру в дурнів. Мої друзі називають це впевненістю в собі. -Едгар Аллан По.

-Віра - це знання всередині серця, поза межами доказів. -Халил Гібран.

-Ніколи не бояться залишити невпевнене майбутнє в руках Бога. -Корі десять бум.

-Коли справи важкі, посміхайтеся через віру. Не чекайте, щоб почувати себе краще. -Joel Osteen.

-Коли ви прагнете бути благословенням, Бог гарантує, що ви завжди благословляються в достатку..

-Людина з зерном віри в Бога ніколи не втрачає надії, тому що він завжди вірить, що в кінцевому підсумку правда переможе. -Махатма Ганді.

-Говоріть невір'ям, і ви будете невіруючими, але говорите про віру, і ви будете мати віру. Згідно з насінням, яке ви сієте, це те, що ви будете пожинати. -Еллен Г. Уайт.

-Ми всі стикаємося з бурею в нашому житті. Деякі з них є більш складними, ніж інші, але ми всі проходимо через випробування і страждаємо. Тому у нас є дар віри. -Joyce Meyer.

-Вірте в неймовірне, і ви можете зробити неможливе. -Fulton J. Sheen.

-Невірним є той, хто прощається, коли дорога стає темною. -J.R.R. Толкієн.

-Є багато дуже талановитих людей, які не виконали своєї мрії, тому що вони занадто багато думають, або тому, що вони дуже обережні і не готові піти на віру. -Джеймс Камерон.

-Для мене віра не хвилює. -Джон Дьюї.

-Найбільший акт віри, коли людина розуміє, що він не є Богом. -Олівер Вендел Холмс-молодший.

-Пам'ятайте, що успіх - це пригода, а не призначення. Майте віру в свої здібності. Ви будете робити добре. -Брюс Лі.

-Віра рухає гори, але не дивуйтеся, якщо Бог дасть вам лопату. -Джо Речінелло.

-Віра - це те, що робить життя стерпним, з усіма його трагедіями і двозначностями, на додаток до раптових радощів. -Маделін Л'Енгл.

-Коли ваша віра зміцнюється, ви зрозумієте, що вам не потрібне відчуття контролю, що все тече так, як є, і що ви будете текти з ними, для вашого великого задоволення і користі. -Еммануель Тені.

-Віра - це мовчазний двоюрідний брат. - Юді Хансон Лазатер.

-Віра полягає у виконанні. Ви - це те, що ви робите, а не тільки те, що ви вірите. -Міч Альбом.

-Віра є функцією серця. Вона повинна бути нав'язана з тієї причини. Вони не є антагоністичними, як вважають деякі. Чим більш інтенсивна віра, тим більше стимулює розум. Коли віра сліпить, розум вмирає. -Махатма Ганді.

-Віра довіряє Богові, коли у вас є питання, на які немає відповіді. -Joel Osteen.

-В умовах плутанини часу, конфліктів совісті, суєти повсякденного життя, міцна віра стає якорем нашого життя. -Томас С. Монсон.

-Коли ви висловлюєте свою віру незвичайними способами, ви побачите, що Бог робить незвичайні речі. -Joel Osteen.

-Віра йде в голову армії прогресу. Він знаходиться поруч з найбільш витонченим життям, вільним урядом, найглибшою філософією, найблагороднішою поезією і найчистішим людством. -Теодор Т. Мангер.